Personvern

1. Innledning

Velkommen til Kreo. Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og eventuelt deler personopplysninger.

2. Personopplysninger som samles inn

Kreo samler ikke inn personopplysninger med mindre du frivillig gir oss denne informasjonen, for eksempel ved å bestille bord, kontakte oss via e-post, eller ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. De personopplysningene vi kan samle inn inkluderer:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon (som e-postadresse og telefonnummer)
  • Eventuelle andre opplysninger du velger å gi oss

3. Bruk av personopplysninger

De personopplysningene vi samler inn brukes kun for det formålet de er samlet inn for, som å:

  • Administrere bordreservasjoner
  • Besvare henvendelser
  • Sende ut nyhetsbrev og markedsføringsmateriell (kun med ditt samtykke)

4. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en tjeneste du har bedt om, eller det er påkrevd ved lov.

5. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende fysiske, tekniske og administrative sikkerhetstiltak for å beskytte dataene mot uautorisert tilgang og misbruk.

6. Dine rettigheter

Som bruker har du rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av dine personopplysninger som vi har lagret. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

Osteria Kreo, Fridtjof Nansens gate 28, 8622 Mo i Rana | 75 14 00 00 | post@osteriakreo.no

Dato for siste oppdatering: 9/1 – 2024