Med fokus på ferske råvarer og tradisjoner dypt forankret i det italienske og franske kjøkkenet, tilbyr Kreo en mangfoldig meny som også har innslag av internasjonale smaksopplevelser.

Restaurant Kreo er brennende opptatt av mat, og skiller seg ut fra byens mange pasta- og pizzarestauranter med sin bredde og mangfoldighet. Våre ansatte har bakgrunn fra fem forskjellige land, og frihet til å la seg inspirere av deres vidt forskjellige røtter innen mattradisjoner, er et grunnleggende fokusområde på Kreo.

God service og solid kunnskap er grunnsteiner i vår virksomhet. Vår kjøkkensjef kan med presisjon presentere vårt vide spekter av retter, og finne vin som passer perfekt til ditt måltid. Det innbydende og elegante lokalet passer like godt til en kaffekopp, som til et treretters måltid. Eller hva med et forfriskende glass på vår uteservering med utsikt over Meyerparken?

Kreo er en dynamisk restaurant, med fokus på sine gjester. De utvikler sitt konsept i takt med publikums ønsker, og tilbyr stor variasjon i dagens spesialiteter, fra tapas til blodfersk fisk fra lokale leverandører.

 

Velkommen til oss.

Her finner du oss